家庭别墅 出卖 Szigetmonostor - közel a Dunához

60 m2面积 1 + 2 房间
39 800 000 HUF价格
357745识别码
更多信息

377 m2 地皮

外面是园子 风景

已翻新 状态

Fa 架构

18 m2 阳台

燃气(对流式) 暖气

deplin confort 舒适感

自己的车库 停车

Mediu 公共交通

No 美国式厨房

有 有园子

1990 修建年

Délnyugat 方向

Szigetmonostor Horány részén, Dunához közel eladó TELJESKÖRŰEN FELÚJÍTOTT, könnyűszerkezetes
hétvégi ház besorolású ingatlan, 377 m2-es telken.
A ház alapterülete 30 m2, alul anno garázsként, jelenleg nyárikonyhaként, tárolóként funkcionáló rész, mely vizesblokkal lett kiegészítve. A mosdó mellett bojler, külön helyiségben pedig toalett található mosógépkiállással. A csövek, vezetékek cserélve lettek, állapotuk megtekinthető. A belmagasság itt 2 méter, betonfödémmel.
A magasföldszinten teraszkapcsolatos nappali, zuhanyzós fürdő, és főzőfülke található. Itt a belmagasság 2,3 méter.
A ház hátsó részén is van bejárat fedett terasszal, alatta, mellette praktikus új szerkezetű tárolókkal. A tetőtérben 2 háló található.
Az ingatlan hőtartása nagyon jó, kívülről hungarocell szigetelést kapott. Belülről a lambéria alatt is kapott szigetelést, valamint a tető síkja is több rétegben. A fűtést gázkonvektor biztosítja. A szuterén szintről épített kémény indul, lehetőséget biztosítva kandalló használatára.
A tető 2 éve lett cserélve. Az egyedi asztalos által készített ágyak, szekrények, igény esetén a vételár részét képezhetik. A ház riasztóval ellátott.
Az ingatlan nem lakott, tehermentes, így kifizetést követően azonnal birtokbavehető.
A ház mellett szintén új, fa szerkezetű 22 m2-es garázs található, előtte betonozott rész. Közművek szempontjából vezetékes víz, áram, gáz a házban, emésztőre kötött, csatorna az utcában nincs.
Kinek ajánlom? Horányi lakosként bárkinek aki szeret madárcsicsergésre kelni, szeret nagyokat sétálni gyerekkel, kutyával a gáton, vagy az erdőben anélkül, hogy bárkivel találkozna (na jó, néha egy-egy őzzel).

A központban Coop, húsbolt, pékség, zöldséges, hétvégénként őstermelői piac van nagyobb bevásárlásokra, kisebbekre pedig a majdnem nonstop Önért közért. A Dunakeszire tartó komp kb. 10 perc sétával elérhető, 5 perc a menetideje, és 20 percenként jár.
A szabadstrandnál kishajó is közlekedik, innen sétatávolságra van a gödi vasútállomás.

Ha kérdése van, vagy megtekintené, kérem keressen a hét bármely napján.
Országh Eszter

Országh Eszter

随时给我们打电话

+36-30-648- 给我看

更多的广告

房产代理处
GDN 房产联盟 - HázPont
+36 84 522 052

發送信息

请给我回电话

相似的房产