GDN 房产联盟 - HázPont

地址: 8600 Siófok, Vámház utca 5. fsz. 1.

电话: +36 84 522 052

您的邮箱地址: hazpont@gdn-ingatlan.hu

GDN Ingatlanhálózat - HázPont

Szeretné a lehető legjobb áron értékesíteni ingatlanát? Lakást venne, de bizonytalan a feltételekben?

Akkor a legjobb helyen jár!

Irodánk immár 13 éve működik Siófokon és aktív szereplőjeként nyújtunk minőségi szolgáltatást a siófoki ingatlanrégiónak. Főként a Balaton déli partján kínálunk eladó-kiadó új építésű és használt ingatlanokat, lakásokat, nyaralókat, családi- iker- és sorházakat, villákat, építési telkeket, pincéket, mezőgazdasági- és ipari ingatlanokat, valamint luxusingatlanokat.

Nagy szakmai tapasztalatunk és ügyfélorientált gondolkodásmódunk számtalan sikeres üzlet megkötéséhez segítette hozzá ügyfeleinket. Emellett mi nem csupán az ingatlan értékesítése, bérbeadása elején, hanem az ügyintézés során is támogatjuk szaktudásunkkal.

Ügyfeleink minőségi kiszolgálása érdekében csatlakoztunk a GDN- ingatlanhálózathoz, így a saját adatbázisunkon túl, azonnal az 56 partneriroda széles kínálatát is ajánlani tudjuk.

Az ingatlanközvetítés bizalmi játék! Fontos, hogy az ügyfél korrekt bánásmódban részesüljön és a neki legmegfelelőbb megoldást kapja. Adott esetben komoly összegekről beszélünk egy-egy ház vásárlása kapcsán, így nem mindegy, hogy kire bízza ügyeit! A HázPont kiemelten kezeli ezt a kérdést, hiszen nálunk az Ön elégedettsége a legfontosabb!

Célunk, hogy szaktudásunk legjavát adva, tisztességes módon elégítsük ki igényeit. Forduljon bátran ingatlanügyeivel a HázPont-hoz, várjuk hívását!

Minden iroda önálló jogi személy és önálló gazdasági tevékenységet folytat.