商业用 - 旅游行业 出卖 Hegyhátszentjakab - Jól működő étterem

329 m2面积 0 房间
49 500 000 HUF价格
335366识别码
更多信息

外面是园子 风景

状态好 状态

Tégla 架构

其他 暖气

在接到 停车

Slab 公共交通

1970 修建年

Hegyhátszentjakabon, az Őrségben a Vadása -tóhoz közel étterem, vendéglátó egység eladó. A bejáratott, évtizedek óta jól működő vendéglő háromszáz négyzetméter alapterületű, jól tagolt , összenyitható helyiségekből áll. Az ingatlan műszaki felszereltségének köszönhetően, a jelenlegi jogszabályoknak és a HACCP követelményeknek megfelel.
Az épület 120 fő befogadására alkalmas, nagy termei mellett, fedett terasszal is rendelkezik. Konyhája jól felszerelt, pizza kemencéje, kombi sütője és egyéb nagy fogyasztású elektromos felszerelése külön fázisokon működik. A vendéglő villamos hálózata 3 X 32 Amperrel ellátott. Fűtése cserépkályháról működik, de a gázvezeték az ingatlan előtt van. A település csatornázott. A kiszolgáló helyiségeken és a konyhán kívül előkészítő helyiségek, mosogatók, száraz áru, ital és göngyöleg raktár is kialakításra került. Külön előkészítő helyiség a húsáru részére. Az áruszállítást is több bejárat biztosítja. Az ingatlan alápincézett.Zsír ülepítő kiépítése is megtörtént Napi menüvel a környék több települését is ellátják az alapszolgáltatáson felül. A széleskörű vendégkörrel rendelkező étterem
akár céggel együtt is eladó. A berendezés és egyéb felszerelés megvásárlása külön megegyezés tárgya. Manapság egyre divatosabb, vidéki helyszíneket választani az esküvőkhöz, ragadja meg az alkalmat és alakítsa az igényeknek megfelelően a remek lehetőséget kínáló vendéglőt. Egyéb rendezvények lebonyolítására is alkalmas.
Ha kérdése lenne, kérem keressen !
Teljes körű ügyintézéssel állunk rendelkezésére.

请给我回电话

Országh Eszter

Országh Eszter

随时给我们打电话

+36-30-648- 给我看

更多的广告

房产代理处
GDN 房产联盟 - HázPont
+36 84 522 052