Квартира (кирпичная) Продается Budapest XIII. mикрорайон - Lőportár utca

45 m2Площадь 2 Комната
68 900 000 HUFЦена
364634Идентификация
Прочие данные

Уличная вид

Новая Cостояние

Tégla Kонструкция

8 m2 балкон/терраса

Центральное с индивидуальным счетчиком отопление

plným komfortom Kомфортность

Гараж/место парковки можно арендовать парковка

Этаж 2

Есть Лифт

Kiváló Общественный транспорт

Американская кухня

Нет Есть сад

2018 Год строительства

Общие сборы 15 500 HUF

Északkelet Расположение

Eladó 13.ker Lőportár utcában egy 2018-as 2.emeleti, 45nm + 8nm erkélyes lakás. A z erkély a nappaliból és a hálószobából is megközelíthető.

A lakás egy csendesebb utcában található, modern berendezésű, az átlagos újépítésű lakásoknál igényesebb burkolatokkal rendelkezik, mivel korábban bemutatólakásként funkcionált!

A vételár részét képezi a konyhabútor, valamint az előszobában található beépített szekrény. A nappaliban klíma került felszerelésre, amely azonban a lakás kiváló szigetelése miatt évente pár napig/ hétig van csak használatban. A rezsiköltségek nagyon kedvezőek.

A társasház 2018-ban lett átadva, 6 emeletes. A házhoz tartozik egy közös belső udvar, valamint egy biciklitároló. A lakás nem rendelkezik kocsibeállóval, de a házban számos hely áll rendelkezésre, amelyek közül általában van kiadó. Az utcán a parkolás kerületi lakosoknak évi pár ezer forint, és mindig rendelkezésre áll parkolóhely.

A környezet szinte belvárosi, hiszen Lőportárdűlő a 13. kerület belvároshoz egyik legközelebb eső része. A környék tele van az elmúlt években épült házakkal, emiatt a közelmúltban számos pékség, étterem, kávézó, szépségszalon nyílt a közelben. Pár perc sétán belül elérhető 75-ös, 79-es troli, a 14-es villamos, több busz, valamint a 3-as metró.

Jöjjenek és tekintsék meg ezt a csodás lakást a hét bármely napján!
Orosz Ildikó

Orosz Ildikó

Звоните нам с доверием

+36-30-785- Показать

Другие объявления

Aгентств недвижимости
GDN Сеть недвижимости - HázPont
+36 84 522 052

Отправить сообщение

Перезвоните мне

Похожая недвижимость