Квартира (кирпичная) Продается Siófok - Siófok, Foki-hegy

Продается Siófok Квартира (кирпичная)
59 m2Площадь 2 Комната
37 500 000 HUFЦена
320364Идентификация
Прочие данные

С видом на сад вид

Новостройка Cостояние

Tégla Kонструкция

11 m2 балкон/терраса

Газ (циркуляционный) отопление

plným komfortom Kомфортность

Свое место парковки парковка

Этаж 4

Последний этаж

Нет Лифт

Dobrý Общественный транспорт

Американская кухня

Нет Есть сад

Чердачная недвижимость

2021 Год строительства

Délnyugat Расположение

FIATALOKNAK SZUPER ÁRON !

Siófok nyugodt részén, BELVÁROSTÓL, NYÜZSGÉSTŐL 10 percre EMELETI lakás eladó.

A lakásban helyet kapott egy TÁGAS AMERIKAI KONYHÁS ÉTKEZŐ, melyből kiléphetünk a teraszra, így több, mint 40 nm-en lehet együtt bulizni. Ha valaki elfáradt a lakás hátsó részében pihenésre hajthatja a fejét egy kellemes, CSENDES SZOBÁBAN. A teraszon élvezettel fogyaszthatjuk el a reggeli kávét, a délutáni teánkat, vagy az esti sörünket, miközben a fákról kellemes madár csicsergés hallható.

A lakás pontos paraméterei:

ELŐTÉR 4.55 m2, FÜRDŐ 4,82 m2, LAKÓTÉR 22.18 m2 (nettó 17,38 m2), KONYHA 8.77 m2, SZOBA 13,82 m2 (nettó 9,19 m2), összesen 54.14 m2 (nettó hasznos alapterület 44.71 m2), valamint egy 10.84 m2 nagyságú terasz, mindösszesen: 59 m2 alapterülettel, (az alapterület számításánál a terasz fele vehető figyelembe).
A lakáshoz tartozik egy bruttó 27,11 nm-es padlástér. Ha bővül a család, itt a születendő gyermek részére KIALAKÍTHATÓ egy TOVÁBBI SZOBA vagy egy nagy TÁROLÓ a sífelszerelések, biciklik, pecabotok részére. Természetesen ennek kialakítása nincs benne a jelenlegi vétel árban, de IGÉNY SZERINT a kivitelező szívesen kialakítja, ez megbeszélés tárgyát képezi.
A LAKÁS ÁRA TARTALMAZ egy darab KOCSIBEÁLLÓT.

További információk:

A lakások egyedi fűtéssel, KONDENZÁCIÓS GÁZKAZÁNOKKAL, radiátorral és PADLÓFŰTÉSSEL kerülnek kialakításra, mindenkinek KÜLÖN MÉRŐÓRÁVAL.
Az ár tartalmazza a burkolatokat, a festést, a villanyszerelést, a szerelvényezést, és MÉG VAN LEHETŐSÉG SAJÁT IGÉNYEK szerinti KIALAKÍTÁSRA is.
Prémium minőségű, HÉT KAMRÁS 2 rétegű üvegezésű nyílászárók lesznek beépítve, 30cm hőszigetelés a tetőtérben, homlokzaton 15cm hőszigetelő rendszer, plusz lakások közötti hő és hangszigetelés. 
A lakásokhoz tartozik egy saját tetőtéri rész, ahol opcionálisan kialakítható tároló vagy akár plusz szoba is, igény szerint.
A homlokzati falak vázkerámia tégla + grafitos hőszigeteléssel készül, a tetőszerkezetben 15+15 cm-es hőszigetelés készül.
A szobákban, nappalikban laminált parketta, a vizes helyiségekben, konyhákban kerámia lap burkolat készül. A fürdőkben, wc-kben Alföldi szaniterek, Kludi csapok kerülnek beépítésre.
A BALATONI SZABADSTRAND csupán 10 perc séta.
A beruházó REFERENCIA MUNKÁKKAL BÍR! Igény esetén TÁJÉKOZTATÁST KÜLDÜNK.
További információért, helyszíni megtekintésért kérem keressen.
Tisztelettel és üdvözlettel
Dér Attila

Перезвоните мне

Похожая недвижимость

Dér Attila

Dér Attila

Звоните нам с доверием

+36-30-339- Показать

Другие объявления

Aгентств недвижимости
GDN Сеть недвижимости - HázPont
+36 84 522 052