Частный дом Продается Budapest XIV. mикрорайон - Zugló központi, de csendes részén

Продается Budapest XIV. kerület Частный дом
159 m2Площадь 1 Комната
68 500 000 HUFЦена
321679Идентификация
Прочие данные

625 m2 Yчасток

Во двор вид

В хорошем состоянии Cостояние

Tégla Kонструкция

Газ (циркуляционный) отопление

plným komfortom Kомфортность

Свое место парковки парковка

Kiváló Общественный транспорт

Американская кухня

Есть Есть сад

1965 Год строительства

Délnyugat Расположение

Megvételre kínálok Budapest XIV. krületében, Zugló központi, de csendes részén, 625 nm-es telken, délnyugati fekvésű, bruttó 200 nm-es, nettó 159 nm-es 2 épületből álló családi házat.

Az egyik jelenleg irodát, kis családi vállalkozást, valamint raktárakat rejt 111 nm-en, a másik pedig egy igazi kis családi fészek, melyben 1 amerikai konyhás nappali, 1 háló, 1 fürdőszoba, valamint egy 1 előszoba kapott helyet 49 nm-en.

Mindkét épületben cserélve lett az elektromos hálózat és külső szigetelést kaptak a falak. A kisebb épületben a fűtésről és meleg vízről gáz kombicirkó gondoskodik, míg a nagyban ahol szükséges, hűtő-fűtő klíma gondoskodik a megfelelő hőmérsékletről, valamint ki lett alakítva a központi fűtéshez megfelelő rendszer.

A telekre a nagy épület elbontásával/átalakításával akár egy 4 lakásos társasház is létesíthető. Kiválóan alkalmas beruházásnak, kisebb üzem telepítésére vagy kifejezetten lakóingatlannak több generáció számára.


Infrastruktúrája kiváló, pár percen belül van buszmegálló(25, 225, 32), trolibusz (74, 74A, 82), posta, iskola, boltok és kb 10 perc sétára orvosi rendelő, valamint 2 percre található az M3-es autópálya bevezetője.

Belvárosias, mégis csendes, nyugodt helyen fekszik, nagy és zárt belső udvarral rendelkezik mely jelentősen megkönnyíti a fővárosi parkolást.

INGYENES hitel tanácsadás!
BANKFÜGGETLEN hitelcentrumunk minden elérhető bank és hitelintézet ajánlatát versenyezteti az Ön kedvéért, ráadásul DÍJMENTESEN.
Önnek nincs más dolga, mint elbeszélgetni munkatársunkkal, aki a hallott információk alapján versenyre hívja a bankokat, hogy Ön hosszú távon is a legjobb konstrukciót kaphassa. A legjobb ajánlatokból végül Ön választhatja ki a nyertest.
Munkatársaink sokéves szakmai tapasztalattal várják Önt, előre egyeztetve akár a normál munkaidő után is.

Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, várom hívását, akár hétvégén is! S.S.

Перезвоните мне

Похожая недвижимость

Becze Mercédesz

Becze Mercédesz

Звоните нам с доверием

+36-30-275- Показать

Другие объявления

Aгентств недвижимости
GDN Сеть недвижимости - HázPont
+36 84 522 052