Apartament Vânzare Budapest XVII. Cartier - Pesti út

73 m2Suprafaţa 3 Camere
62 800 000 HUFPreţ
364267Identificare
Mai multe detalii

Vedere spre grădină Vedere

Renovat Stare

Jaluzele Structură

2 m2 Balcon/Terasă

Termoficare Încălzire

Confort 1 Confort

Pe stradă, în loc public Parcare

Etaj 2

Inexistent Lift

Excelent Transport public

Nu Bucătarie deschisă

Inexistent Acces la grădină

1988 An construcție

Costuri comune 11 500 HUF

Sud Orientare

Eladóvá vált ez az igényesen felújított, emeleti lakás, mely teljes körű generál felújításon esett át. Ez a 3 szobás otthon teljes mértékben megújult, és minden egyes részletében a minőségre és a kényelemre helyezte a hangsúlyt.

Az ingatlanban teljesen új villany- és vízvezetékek kerültek beépítésre, valamint gipszkarton álmennyezet lett kialakítva, hogy még szebb és modern légkört teremtsen. A konyha méretre készült és teljes egészében gépesített, beépített mosó- és mosogatógéppel, valamint spot lámpákkal lett felszerelve. Műanyag nyílászárók és acél biztonsági ajtó került beszerelésre. A modern belső ajtók és az olasz Biasi radiátorok termo szelepekkel tovább növelik az otthon komfortját.

A lakáshoz egy kis tároló rész is tartozik egy közös helyiségben a földszinten. Az ingatlan per- és tehermentes, azonnal birtokba vehető, így akár azonnal kezdheted az új életet ebben a csodálatos otthonban.

Az ingatlan kiváló infrastruktúrával rendelkezik, közelében óvoda, bölcsőde, iskola, uszoda, orvosi rendelő, valamint bevásárlási lehetőségek is megtalálhatóak, így minden szükséges szolgáltatás könnyen elérhető. A tömegközlekedés kiváló, az Örs vezér tere mindössze 15 perces buszútra van. A környék csendes és biztonságos, az erkély pedig közvetlenül egy parkra néz, ahol egy kis játszótér is található, így tökéletes helyszín a pihenésre és a gyerekek szórakoztatására is.


Amennyiben felkeltettem érdeklődését, keressen bizalommal.
Ha nem veszem fel, visszahívom!
ID: 364267
Országh Eszter

Országh Eszter
Agent de publicitate

Contactează-mă!

+36-30-648-Arată

Mai multe anunțuri

Agenție Imobiliară
GDN Rețea de agenții imobiliare - HázPont
+36 84 522 052

Trimite un mesaj

Sună-mă

Proprietăți similare