Locuinta (caramida) Vânzare Budapest VIII. Cartier - Práter utca

28 m2Suprafaţa 1 Camere
31 500 000 HUF Preţ
373132Identificare
Mai multe detalii

Curte Vedere

Stare bună Stare

Caramida Structură

Gaz Încălzire

Confort 1 Confort

Pe stradă, în loc public Parcare

Etaj Parter

Inexistent Lift

Excelent Transport public

Nu Bucătarie deschisă

Inexistent Acces la grădină

1917 An construcție

Costuri comune 8 900 HUF

Est Orientare

Corvin sétánynál eladó jó állapotú galériás garzonlakás!

Eladó a Corvin sétánytól csupán egy perc sétára a Práter utcában egy 28 nm-es, hálógalériával (180 cm magas) felszerelt garzonlakás.

Az udvari nézetű ingatlan csendes, nyugodt társasház földszintjén helyezkedik el. 10 éve teljeskörű műszaki felújításon esett át (elektromos-, vízhálózat felújítás, új aljzatbeton, új burkolatok, 2019-ben pedig új műanyag nyílászárók kerültek beszerelésre.

A téli melegről gázkonvektor gondoskodik, a melegvízért pedig villanybojler felel. Garzonoknál elengedhetetlen a tároló, e gondolat mentén a konyha és a fürdőszoba felett egy szuper tároló-galériát építettek, ami 5 nm-en képes elnyelni rengeteg holmit.

A fenntartása is rendkívül kedvező: a közös költség 8.900 Ft, a teljes havi rezsi ezzel együtt is átlagosan csak 20-22.000 Forint.

A lakás jó állapotban van, egy tisztasági festés után költözhető, azonnal birtokba vehető. Rendezett tulajdoni lappal, 1/1-es tulajdonosi jogviszony és tehermentes.

Kiváló választás első saját lakásnak, de remek lokációjának köszönhetően befektetésnek is tökéletes. Az AIRBNB engedélyezett a házban, de hosszú távú kiadásra is ideális, 10 perces sétakörön belül több egyetem is megtalálható.

Kiváló infrastruktúra, egy perc sétára a körút, a Corvin Bevásárlóközpont, éttermek, kávézók. A belváros is percek alatt elérhető.

Bármilyen kérdése merül fel, keressen bizalommal.

ID 373132
Országh Eszter

Országh Eszter
Agent de publicitate

Contactează-mă!

+36-30-648-Arată

Mai multe anunțuri

Agenție Imobiliară
GDN Rețea de agenții imobiliare - HázPont
+36 84 522 052

Trimite un mesaj

Sună-mă

Proprietăți similare