Locuinta (caramida) Vânzare Budapest XVIII. Cartier - Ferenc utca

68 m2Suprafaţa 3 Camere
55 900 000 HUF Preţ
370985Identificare
Mai multe detalii

Stradal Vedere

Roman Stare

Jaluzele Structură

4 m2 Balcon/Terasă

Gaz Încălzire

Confort 1 Confort

Pe stradă, în loc public Parcare

Etaj Parter

Inexistent Lift

Bun Transport public

Nu Bucătarie deschisă

Inexistent Acces la grădină

1980 An construcție

Costuri comune 21 000 HUF

Befektetők figyelem, kihagyhatatlan lehetőség az ingatlanpiacon!

IRÁNYÁRON kínálunk megvételre Pestlőrincen, a Lakatos - lakótelep városrészben egy 4 emeletes házban, egy 68 nm-es, földszinti, 3 szobás, nagy erkélyes, igényesen kialakított, nagyon jó elosztású és jó infrastruktúrával rendelkező társasházi lakást.

Az ingatlan jó választás lehet nagyobb családok számára , valamint vállalkozások, rendelők, irodák kialakítására is hasznosítható. A belső terek igény szerint rendezhetőek, ajtókat lehet nyitni a szobákhoz, hogy külön bejáratúak legyenek, így lehetővé téve a külön tevékenység folytatását. A házban ez az egyetlen ilyen nagyobb méretű lakás, előnye, hogy a zárt lépcsőházból könnyen megközelíthető. Az ingatlanban öt éve bérlők laknak, akik szívesen maradnának tovább, ha az új tulajdonosnak megfelelne.

A házat 2020-ban kívülről szigetelték és színezték. Az épület három lépcsőházában 14 lakás található, a földszinten két lakás, ill. emeletenként három - három. A társasház a közeljövőben tervezi az elektromos hálózat felújítását az alapvezeték cseréjét ami a lakásban bontással nem jár. A konyhában bővítve lett a villanyhálózat, a gépesített berendezés használata miatt.
A lakás fűtéséről gáz konvektor gondoskodik, a melegvíz ellátást villany bojler biztosítja, ami a konyhában lett elhelyezve a bútor részeként beépítve. Ikea konyhabútor, beépített ,Electrolux gyártmányú sütő, hat terítékes mosogatógép került beépítésre.
A lakás klímával felszerelt.
Három rétegű műanyag nyílászárók, szúnyoghálóval és redőnnyel felszerelve, valamint egyedi tervezésű fa, több ponton záródó biztonsági bejárati ajtó. A vételár részét képezi az egyedi tervezésű beépített szekrények, valamint a gépesített és felszerelt konyha.

A LAKÁS HELYISÉGEI:

- konyha: 6 nm
- közlekedő: 1 nm
- Előszoba: 6 nm
- nappali : 21.6 nm
- hálószoba: 14 nm
- szoba: 12.70 nm
- fürdőszoba: 4 nm
- wc kézmosóval: 1,5 nm


A KÖRNYÉK JELLEMZŐI

Rendezett, nyugodt környék kiváló infrastruktúrával!
A környéken bölcsőde, óvoda, iskola, posta, piac és több bevásárlóközpont is található a közelben. Sok zöldterület, parkok, sportpályák, játszóterek, kresz- pálya a gyermekek közlekedésre nevelése céljából, igazi családbarát környezet. A garázssorok mögött megbújó pihenőpark, amit gyalogosan pár perc sétával megközelíthetünk, egy kicsi tó partján nádasok és fák árnyékában, védett madarakkal, buja zöld felületekkel várja a kikapcsolódni vágyókat.

Amennyiben felkeltette a meghirdetett ingatlan az érdeklődését, keressen bizalommal.

Kedvezmények: CSOK+, állami kamattámogatású lakáshitel, illetékmentesség. 5% Áfa visszatérítési kedvezmény igénybe vehető.
Az ország szinte összes bankjának a hiteleit kínáljuk, egyedi, általunk igénybe vehető kedvezményekkel, DÍJMENTES ÜGYINTÉZÉSSEL.
Országh Eszter

Országh Eszter
Agent de publicitate

Contactează-mă!

+36-30-648-Arată

Mai multe anunțuri

Agenție Imobiliară
GDN Rețea de agenții imobiliare - HázPont
+36 84 522 052

Trimite un mesaj

Sună-mă

Proprietăți similare