Lakás (téglaépítésű) Eladó Zalaegerszeg - Abszolút belváros

85 m2Alapterület 2 Szoba
48 000 000 FtÁr
366144Azonosító
További adatok

Utcai Kilátás

Jó állapotú Állapot

Tégla Szerkezet

50 m2 Erkély/terasz

Gáz (cirkó) Fűtés

Komfort Komfort

Utcán, közterületen Parkolás

Emelet 1

Nincs Lift

Kiváló Tömegközlekedés

Amerikai konyhás

Nincs Kertkapcsolat

1986 Építés éve

❗Zalaegerszegen ABSZOLÚT belvárosi lakás eladó!❗

Eladásra kínálok Zalaegerszeg belvárosában egy első emeleti lakást! Az ingatlan rengeteg lehetőséget rejt magában: akár saját részre, akár befektetésre is kitűnő választás! A lakás alsó szintje a társasház első emeletén található. Két lakásból került összenyitásra, így belső lépcső is kiépítésre került, de a külön bejáratok is megmaradtak, így könnyedén újra kettéválaszthatóak.

Az első emeleten elhelyezkedő lakás 85 m2 alapterületű. Egy hálószobával rendelkezik, melyben az ablak alatt kis dolgozósarok került kialakításra. Az ingatlan lelke a hatalmas nappali. Innen nyílik a hálószoba, és az étkezővel egybenyitott, tágas konyha is. A nappali helységből egy kétszárnyú üvegajtón keresztül kijuthatunk az összesen 50 m2 nagyságú teraszra. A terasz nagysága rengeteg lehetőséget rejt magában: családi, baráti összejöveteleknél kényelmes teret biztosít, de akár jakuzzit is tehetünk ki, így otthoni wellness élményben is részesülhetünk.

A lakásrész egy nagy előtérrel rendelkezik, innen nyílik a fürdőszoba. A zuhanyzóval felszerelt fürdővel egy helységben található a mellékhelység is. Az előtérből egyből az étkezőbe léphetünk, mely egybe nyílik a nagyméretű konyhával. A lakás melegéről gáz-cirkó kazán gondoskodik. Ablakai jó minőségű fából készültek, dupla üvegezésűek.
Az épület 2022-ben kapott új szigetelést és színezést, továbbá új bejáratot.

A lakás összenyitásra került a felette lévővel, így egyben, és külön-külön is megvásárolhatók! A tulajdonosok vállalják a két lakás különválasztását az átadás előtt!

Jöjjön el, nézze meg, és szeressen bele leendő otthonába!

❗ Ne feledje, vevőinknek minden szolgáltatásunk INGYENES! ❗
Amennyiben az ingatlan elnyerte tetszését és megtekintené, keressen bizalommal!
Irodánk ingyenes hiteltanácsadással és hitelügyintézéssel, kedvező díjszabású ügyvéddel és energetikai tanusítvány elkészítésével várja az ügyfeleket.
Országh Eszter

Országh Eszter

Hívjon bizalommal

+36-30-648-mutasd!

További hirdetéseim

Ingatlaniroda
GDN Ingatlanhálózat - HázPont
+36 84 522 052

Küldjön üzenetet

Hitelkalkuláció

Visszahívást kérek

Hasonló ingatlanok