Üzlethelyiség Kiadó Székesfehérvár - Budai út

221 m2Alapterület 0 Szoba
500 000 Ft /hóÁr
336124Azonosító
További adatok

Utcai Kilátás

Jó állapotú Állapot

Tégla Szerkezet

Gáz (cirkó) Fűtés

Utcán, közterületen Parkolás

Tömegközlekedés

2010 Építés éve

Bip-003549. Székesfehérvár központjában a Budai út elején üzletház földszintjén 223m2 összalapterületű utcafronti üzlethelyiség / irodaterület kiadó!

Az üzlethelyiség a történelmi belváros szomszédságában, frekventált és forgalmas helyen található. Utcafronti és nagyfelületű kirakatainak köszönhetően jó láthatósággal és reklámértékkel rendelkezik. A főútvonal melletti elhelyezkedésének köszönhetően az átmenő, autós és gyalogos forgalom is egyaránt jelentős. Autóval, tömegközlekedéssel és gyalogosan is könnyen, akadálymentesen megközelíthető.

Az üzlet belső elrendezése:
Az ügyféltér egylégterű, körülbelül az ingatlan területének fele. Az ügyféltérből nyílik egy háttérmunkahely, onnan egy tárgyaló, fiókvezető iroda, valamint a trezor. Az ingatlan hátsó részében került kialakításra férfi-női wc és egy teakonyha.
Az épület műszaki adottságai lehetővé teszik a belső elrendezés módosítását, néhány tartópillér kivételével egylégterűvé alakítható. Ez az igény csak a felújítás mostani szakaszában megoldható.

Az üzlethelyiség teljes felújítása 2024 nyarára elkészül. A korszerűsítés magába foglalja többek között a komplett hűtés-fűtés és egyéb gépészeti berendezések, a nyílászárók és a burkolatok cseréjét is.

Az üzlet kiválóan alkalmas lehet szinte bármilyen jellegű szolgáltatásnak, kereskedelmi tevékenységnek.

Bérleti díj: 500.000 Ft +ÁFA/hó +rezsi +kaució



Ha felkeltette érdeklődését, hívja irodánkat bizalommal, éljen ingyenes, személyre szabott hitelügyintézés szolgáltatásunkkal. Segítünk továbbá adásvételhez szükséges ügyvédi közreműködésben, energetikai tanúsítvány, valamint értékbecslés elkészítésében.

For English details please send us a message or an e-mail, thank you.
Országh Eszter

Országh Eszter

Hívjon bizalommal

+36-30-648-mutasd!

További hirdetéseim

Ingatlaniroda
GDN Ingatlanhálózat - HázPont
+36 84 522 052

Küldjön üzenetet

Visszahívást kérek

Hasonló ingatlanok