Lakás (téglaépítésű) Eladó Budapest VI. kerület - Benczúr utca

153 m2Alapterület 3 + 2 Szoba
197 500 000 FtÁr
363931Azonosító
További adatok

Utcai Kilátás

Jó állapotú Állapot

Tégla Szerkezet

Házközponti Fűtés

Dupla komfort Komfort

Utcán, közterületen Parkolás

Emelet 2

Van Lift

Kiváló Tömegközlekedés

Nem Amerikai konyhás

Nincs Kertkapcsolat

1928 Építés éve

Közös költség 58 000 Ft

Északnyugati Tájolás

A diplomata-negyed ikonikus utcájában, a Benczúr utcában, elegáns környezetben nem mindennapi klasszikus nagypolgári tágas lakás eladó.
A ház 1928-ban épült, barokkos homlokzata kiemeli a környező házak közül, kulturált lakóközösség jellemzi, karbantartott, átlagos állapotú liftes épület. Félemelet lévén a hivatalosan 1. emeleten elhelyezkedő ingatlan fizikailag a másodikon található. Ritkaság, hogy még egyben megtalálható az impozáns 153 nm-es alapterület, ami remek elrendezéssel, tágas terekkel és még az eredeti építészeti értékekkel is rendelkezik.
Az előszobából a lakás körbejárható, balra a tágas hallba lépünk innen két egyforma, egyenként 25 nm nagyságú szoba található. Az egyik kb. 3 nm-es erkéllyel is kiegészült, a másik különlegességét a homlokzatból kiemelkedő, csodás kazettás ablak adja. Ez a front néz az utcára.
A hallból nyílik a nagyobbik fürdőszoba, mely tusolóval és káddal is beépített. Szintén a hallból jutunk egy szekrényekkel bőségesen berendezett gardróbhelyiségbe, innen pedig az infraszaunával is rendelkező hálószobát közelíthetjük meg, továbbá egy összekötő folyosóra jutunk. A jelenleg tárolóként funkcionáló félszoba, a wc és a második, tusolós fürdőszoba helyiségeit közelíthetjük meg a közlekedőből, valamint a gépesített, bútorozott, kis udvari erkéllyel rendelkező konyha is innen, illetve közvetlenül az előszobából érhető el.
A lakás kb. 10 éve lett felújítva gépészetileg és esztétikailag, a fűtés a ház tavaly cserélt központi kazánjáról biztosított, a szobák klimatizáltak, a nyílászárók az eredetiek, jól zárnak, akár a teljes berendezéssel együtt is megvehető.
Nagyszerű lehetőség reprezentatív iroda, orvosi rendelő vagy bármilyen üzleti vállalkozásnak, de a rövid távú kiadás sem tiltott, így erre a célra is jól kihasználható, akár 2 lakásra bontható.
Azonnal költözhető, tehermentes ingatlan.
Felkészülten, biztos szakmai, banki és jogi háttérrel, valamint további részletes információval állok rendelkezésre!
Orosz Ildikó

Orosz Ildikó

Hívjon bizalommal

+36-30-785-mutasd!

További hirdetéseim

Ingatlaniroda
GDN Ingatlanhálózat - HázPont
+36 84 522 052

Küldjön üzenetet

Hitelkalkuláció

Visszahívást kérek

Hasonló ingatlanok