Házrész Eladó Budapest XV. kerület - Rákospalota Hubay Jenő térhez közel

77 m2Alapterület 2 + 1 Szoba
47 500 000 FtÁr
337055Azonosító
További adatok

464 m2 Telek

Utcai Kilátás

Felújítandó Állapot

Tégla Szerkezet

Gáz (cirkó) Fűtés

Összkomfort Komfort

Saját beálló Parkolás

Tömegközlekedés

Nem Amerikai konyhás

Van Kertkapcsolat

1881 Építés éve

Keleti Tájolás

Eladásra kínálok Budapest XV. kerületében, Rákospalotán a Hubay Jenő tér közelében egy bővíthető házrészt, amely ideális lehetőség azoknak, akik felújításra és saját igényeik szerinti kialakításra vágynak. Az ingatlan egy 2 + félszobás, tégla építésű házrész, bruttó 146 nm alapterülettel, és egy 464 nm-es közös használatú telken helyezkedik el, amit egy 2 lakásos házban találunk.

A ház fűtéséről gázcirkó gondoskodik, de van lehetőség vegyes tüzelésű cserépkályha és fatüzelésű kandalló üzemeltetésére is, ami különösen hangulatossá teheti a lakást. Az ingatlan 127 nm-en található a földszinten, ebből 77 nm a fűthető hasznos alapterület, valamint egy kb. 19 nm-es padlásszoba is rendelkezésre áll. Emellett az ingatlan tovább bővíthető, mind a földszinten, a jelenleg fűtetlen rész kihasználásával, mind pedig a padlástéren, ahol összesen kb. 90 nm-es terület áll rendelkezésre.

Az ingatlanhoz tartozik egy fedett autóbeálló is, így a gépkocsival rendelkezőknek sem kell parkolási gondokkal számolniuk.

A környék közlekedése és infrastruktúrája kiváló, a Rákospalota-Újpest vasútállomás mindössze 1 percre található, és számos buszmegálló is könnyen elérhető a környéken. A közelben megtalálhatók egy sporttagozatos iskola, óvoda és bölcsőde, kormányablak, polgármesteri hivatal, gyógyszertár, valamint a Stop Shop bevásárlóközpont is könnyen megközelíthető.

Az ingatlan ára 47.500.000 Ft, ami figyelembe véve az ingatlan bővítési lehetőségeit és a környék adottságait, vonzó lehetőséget jelent azoknak, akik egy saját igényekre szabott otthont szeretnének kialakítani egy jó elhelyezkedésű kerületben. Ha felkeltette az érdeklődését, kérjük, vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel és nézze meg személyesen az ingatlant.

INGYENES hitel tanácsadás! CSOK Ügy intézés!
BANKFÜGGETLEN hitelcentrumunk minden elérhető bank és hitelintézet ajánlatát versenyezteti az Ön kedvéért, ráadásul DÍJMENTESEN.
Önnek nincs más dolga, mint elbeszélgetni munkatársunkkal, aki a hallott információk alapján versenyre hívja a bankokat, hogy Ön hosszú távon is a legjobb konstrukciót kaphassa. A legjobb ajánlatokból végül Ön választhatja ki a nyertest.
Munkatársaink sokéves szakmai tapasztalattal várják Önt, előre egyeztetve akár a normál munkaidő után is.

SzT
Orosz Ildikó

Orosz Ildikó

Hívjon bizalommal

+36-30-785-mutasd!

További hirdetéseim

Ingatlaniroda
GDN Ingatlanhálózat - HázPont
+36 84 522 052

Küldjön üzenetet

Hitelkalkuláció

Visszahívást kérek

Hasonló ingatlanok