Lakás (téglaépítésű) Eladó Budapest VII. kerület - Nefelejcs utca

41 m2Alapterület 1 Szoba
42 500 000 FtÁr
370566Azonosító
További adatok

Udvari Kilátás

Felújított Állapot

Tégla Szerkezet

Hőszivattyú Fűtés

Összkomfort Komfort

Utcán, közterületen Parkolás

Emelet 1

Nincs Lift

Kiváló Tömegközlekedés

Nem Amerikai konyhás

Nincs Kertkapcsolat

1904 Építés éve

Közös költség 15 500 Ft

Délnyugati Tájolás

AIRBNB-re kiváló, felújított lakás Ligetvárosban!

Eladó a Nefelejcs és az István utca sarkán egy 41 nm-es minőségi alapanyagokkal felújított, szép, csendes, dél-nyugati fekvésű, galériával felszerelt, első emeleti lakás.

A lakásba lépve tágas előszobába jutunk, ahol kényelmesen elférnek szekrények, cipőtartó, a fejünk felett pedig tárológaléria került kialakításra. Innen nyílik a tágas, étkezős konyha, valamint a 25 nm-es szoba, ahol található egy szép nagy, 12 nm-es hálónak ideális galéria (magassága 140 cm).

A lakás rendkívül csendes, nyugodt társasház első emeletén található. Dél-nyugati fekvésű, udvari nézetű, mégis világos, mert nagy a ház udvara, ahol öt udvari beálló is kialakításra került. Ebből egyiket a tulajdonos bérli a háztól rendkívül kedvező áron, és jelenleg nincs várólistán senki a helyért, így van rá esély, hogy az új tulajdonos megkapja a használati jogot a társasháztól.

Az ingatlan esztétikailag és műszakilag is teljeskörű felújításon esett át. Biztonsági ajtó, új műanyag ablakok, redőnyök, hőszivattyús vízmelegítő és hűtő-fűtő klíma került beszerelésre. Mindenhol minőségi burkolatokat találunk és a festék is mosható, így könnyű megőrizni a szép állapotot, aminek köszönhetően ide csak beköltözni kell.

Saját otthonnak is ideális, de befektetésként is tökéletes. Az Állatorvosi Egyetem pár perces sétatávolságra, de AIRBNB-vel foglalkozóknak is ajánlom figyelmébe, a házban engedélyezett a rövidtávú kiadás, ráadásul a tulajdonosnak van is engedélye. A Városliget, a Keleti Pályaudvar és a Belváros is könnyedén megközelíthető, remek befektetés!

A tulajdoni lap is rendezett: 1/1-es tulajdonjog és tehermentes az ingatlan.

További kérdés esetén keressen bizalommal!

ID 370566
Országh Eszter

Országh Eszter

Hívjon bizalommal

+36-30-648-mutasd!

További hirdetéseim

Ingatlaniroda
GDN Ingatlanhálózat - HázPont
+36 84 522 052

Küldjön üzenetet

Hitelkalkuláció

Visszahívást kérek

Hasonló ingatlanok