Wohnung (Ziegel) Verkauf Budapest XII. bezirk - Kiss János altábornagy utca

49 m2Wohnfläche 2 Zimmer
60 000 000 HUFKaufpreis
367936ID nummer
Weitere Informationen

Blick auf den Garten Ansicht

Erneuert Zustand

Tégla Struktur

Gas (Konvektor) Heizung

voller Komfort Komfort

Auf Gemeindeflächen Parkplatz

Etage Semi-Keller

Es gibt nicht Aufzug

Ausgezeichnet Öffentliche Verkehrsmittel

Nein Amerikanische Küche

Es gibt Zugang zum garten

1940 Baujahr

ELADÓ BUDA XII. KERÜLETÉBEN, FRISSEN FELÚJÍTOTT KERTKAPCSOLATOS LAKÁS!

Az ingatlan Budán, a XII. kerületben, Németvölgy egyik csendes utcájában található. A 105-ös busz, az 59-es és a 61-es villamos megállói 500 méteren belül találhatóak, így a város tömegközlekedési vérkeringésébe könnyedén be tudunk kapcsolódni. A mindennapi bevásárlásra a közelben lévő MOM Park és a Hegyvidéki Bevásárlóközpont kínál lehetőséget, ahol sportolásra is lehetőség van.

A közelben óvoda, iskola, játszóterek is megtalálhatóak. A természet kedvelőknek kiváló célpont lehet a Kis-Sváb-hegy vagy a Gesztenyés-kert, de a Normafa is percek alatt elérhető számtalan túraútvonallal.
Az 5 szintes, téglaépítésű sátortetős társasház az 1970-es években épült. A házban kb. 30 lakás található. Az épületet nyitott zöld kert veszi körbe. Az épület folyamatosan karban tartott, kívülről 10 cm-es szigeteléssel ellátott.

A 49 nm-es frissen felújított 2 szobás összkomfortos lakás a társasház földszinti szintje alatt található, 2 bejárattal rendelkezik, adottságainak köszönhetően jó választás lehet irodának, magánorvosi rendelőnek, de bérbe adásra is tökéletes. Az egyik bejárat a lépcsőház felől, a másik a kert oldaláról közelíthető meg. A rezsiköltség a támogatott keretbe belefér. A felújítás során a lakás alatt futó összes strang cső cserélve lett, új ablakokat szereltek be, kicserélték a teljes villamos hálózatot, mindenhol új burkolatok vannak. A lakáshoz tartozik saját tároló, az épület gondozott, közös kertjét a lakók szabadon használhatják.

Azonnal költözhető 1/1 tulajdon, per és tehermentes.
A ház előtti közterületen kényelmes és biztonságos lehetőség nyílik a parkolásra. A környék fizető övezet, de kerületi lakosok, éves díj megfizetése mellett, ingyen parkolhatnak.
Orosz Ildikó

Orosz Ildikó
Inserent

Rufen Sie uns mit Vertrauen

+36-30-785- Zeig!

Andere eigene Anzeigen

Immobilienbüro
GDN Immobilien Netzwerk - HázPont
+36 84 522 052

Eine Nachricht schicken

Rufen Sie mich zurück

Ähnliche Immobilien