家庭别墅 出卖 Pomáz - Pomáz központjában

出卖 Pomáz 家庭别墅
250 m2面积 7 房间
99 800 000 HUF价格
272259识别码
更多信息

470 m2 地皮

全景 风景

已翻新 状态

Tégla 架构

49 m2 阳台

燃气(循环式) 暖气

deplin confort 舒适感

自己的车库 停车

Bun 公共交通

No 美国式厨房

有 有园子

1997 修建年

Pomázon eladó családi ház örök panorámával.

A ház Pomáz új, családi házas negyedében található, bruttó 274 négyzetméteres, 7 szoba, 3 fürdőszoba található benne, örök panorámás terasszal.

1997-ben épült, Porotherm téglából. Folyamatosan karban és tökéletes állapotban tartja a tulajdonosa. 2012-ben teljes körű felújítás volt, 8 cm Dryvittal szigetelték, legutóbb, 2018-ban a ház teljes körű belső festése volt, jelenleg a napelem rendszer kiépítése tart, amely elkészülte után megoldja a ház teljes elektromos áram ellátását, így a rezsi költség a gázfűtésből és a vízfogyasztásból fog csak állni. A fűtést gázkazán biztosítja.

A ház 3 szintes.
Az alsó szinten 2 szoba, fürdőszoba wc-vel, valamint a kazánház, a mosókonyha és a 25 nm-es kettő személyautó beállású garázs található.

A földszinten előszoba, konyha, klimatizált nappali, hálószoba, fürdőszoba és külön wc van. A nappaliból nyílik a Szentendrére, Dunára és Dunakeszire örök panorámás terasz.

A felső szinten két tágas hálószoba, erkéllyel, dolgozószoba, kádas fürdőszoba került kialakításra.

A földszinten a cseresznyefa konyhabútor, az ide tervezett előszoba bútor, illetve a szintek közötti fa lépcsőház, a belső ajtók, illetve a felső szinten a szobákban cseresznyefa parketta elegáns és letisztult egységgé formálja a házat.
Mivel az alsó szinten is és a földszinten is található konyharész, fürdőszoba és lakószoba is, alkalmas akár több generáció, vagy nagyobb család részére is.

A házba elektromos vezérlésű kapu, garázsajtó biztosítja a kényelmes bejutást.

A rendezett kertben grillező-bográcsozó illetve árnyékolóval fedett terasz található, ettől leválasztva kutyafuttató és a kutyusnak külön kertrész.

Pomázon egy kedves, nyugodt vidéki várost találunk, ahonnét könnyedén eljuthatunk a közeli nagyobb városokba, ugyanakkor elég távol vagyunk az igazi vidéki nyugalom átéléséhez.
Pomáz, a „Pilis kapuja” egy hegyek közé benyúló völgyben terül el Pest megyében, a Szentendrei kistérségben. Budapesttől pár kilométerre helyezkedik el északra, szomszédságában Szentendre és Budakalász található. Közösségi közlekedéssel könnyedén elérhető, autóbusszal és HÉV-vel megközelíthető.

请给我回电话

Kocsik Éva

Kocsik Éva

随时给我们打电话

+36-70-675- 给我看

更多的广告

房产代理处
GDN 房产联盟 - HázPont
+36 84 522 052