家庭别墅 出卖 Zalaegerszeg - Bazitai utca

80 m2面积 2 + 1 房间
52 990 000 HUF价格
361529识别码
更多信息

4186 m2 地皮

全景 风景

已翻新 状态

Tégla 架构

13 m2 阳台

燃气(循环式) 暖气

deplin confort 舒适感

自己的车库 停车

Kiváló 公共交通

No 美国式厨房

有 有园子

2005 修建年

Nyugat 方向

‼️ Karbantartott, Igényes kivitelezésű családi ház garázzsal,pincével, külön lakrésszel Zalaegerszeg csendes, természetközeli részén ‼️

Eladóvá vált ez a megóvott, 80 m2 - es lakótérrel rendelkező , nappali plusz 2 szobás otthon garázzsal, külön lakrésszel, pincével, melléképületekkel, saját kis erdővel Zalaegerszeg Bazita városrészében zavartalan nyugalomban!

A nyugati tájolású, világos ingatlanban helyet kapott egy gépesített konyha, egy nappali, melyből a 13 m2 - es teraszra sétálhatunk ki, kettő hálószoba, egy tusolóval és tolaettel felszerelt fürdő, egy külön helyiségben található toalett, valamint egy nagyméretű előtér.

A bejárati ajtó mellett juthatunk le a leburkolt, szigetelt, karbantartott "pincébe", mely kiváló helyet biztosít befőttjeinknek, zöldség-gyümölcs készletünknek, de még italainknak is

Szerves részét képezi a családi háznak:
- a szeparált bejárattal és fürdővel rendelkező 21 m2 - es külön lakrész,
- a kazánhelyiség,
- a 14 m2 - es garázs,
- a 18 m2 - es jelenleg fatároló melléképület,
- a cca. 10 m2 - es műhely, melyben lehetőség van az ipari áramra történő csatlakozásra,
- valamint az ingatlannal szemben található 18,5 m2 - es kettő heyiségből álló nyári konyha, melyben megtalálható az ipari áram, előtte pedig a vezetékes vízellátás kerti csap formájában.

Az összkomfortos otthon 3 fázisú, rézvezetékek vezette áramhálózattal és műanyag csövezésű vízhálózattal rendelkezik.

Nyílászárói műanyagból készültek, redőnnyel és szúnyoghálóval ellátottak.

Melegvízellátásáról és melegéről egy 3 éves gáz,- és egy 8 éves vegyes tüzelésű kazán gondoskodik lapradiátor hőleadókkal.

Az épület építésének első éveiben 3 helyiségből állt, melyek vályogból készültek, majd 2005-ben engedélyek és tervek! által téglából építették hozzá többi helyiségét.
Ekkor készítettek a vályog falazathoz 40 cm - es betonréteget, felépült a ingatlan új teteje és betonkoszorúja, aljzat,-és homlokzati szigeteléssel egészült ki.

Az idősebb rész stukatúros fa, új része fa födémmel rendelkezik.

Tulajdonosa gondossága és odafigyelése tükröződik az épület külső és belső kvalitásán, mely a hibátlan burkolatokban, a melléképületek állapotában, a tető milyenségében, a terület szépségében egyaránt megmutatkozik.

A praktikusság és igényesség jegyei a területben épp úgy fellelhetők, mint az ingatlanban.

A 4186 m2 nagyságú birtok ad otthont a majd' 20 db metszett, fiatal gyümölcsfának, garázsnak és melléképületeknek, emellett rendelkezésünkre áll egy 8 m3 nagyságú búvárszivattyúval ellátott esővízgyűjtő és egy borostyánnal körbefuttatott grillező is.

Az első "udvar", valamint a középső része teljesen lekerített, utóbbin egy nagyobb, állatok tartására alkalmas melléképületet használhatunk.

A terület alsó részén mintegy 2700 m2 - en fiatal akácerdő található, de akad köztük jónéhány vágásérett is.

Az előkertet rózsák, hátsó részét eper, ribizli, szeder, körte, barack, szilva, cseresznye, meggy, füge, bodza, mogyoró, 3 sor alma dés 3 tő csemegeszőlő díszíti.

Ajánlom annak, aki:
- Zalaegerszegen szeretne élni,
- Karbantartott, csalódásmentes otthonra vágyik,
- Preferálja a nagy területet, ahol egy kis önellátó gazdaságot tud létrehozni, melyhez a melléképületek és a gyümölcsfák már adottak
- Vállalkozását szívesen "hazavinné" ezzel hasznsítva a külön lakrész lehetőségét.

Az ingatlan tulajdoni lapja per, teher -és igénymentes, tulajdonviszonyai rendezettek, vételáta részlegesen bútorozott állapotban értendő!

Irányára: 52.990.000 Ft

Tóth-Ragó Anita
+36/30-279-6004
a.rago@gdn-ingatlan.hu
Országh Eszter

Országh Eszter

随时给我们打电话

+36-30-648- 给我看

更多的广告

房产代理处
GDN 房产联盟 - HázPont
+36 84 522 052

發送信息

请给我回电话

相似的房产