Casa Familiala Vânzare Újudvar - Újudvaron

50 m2Suprafaţa 2 Camere
31 200 000 HUFPreţ
368179Identificare
Mai multe detalii

3969 m2 Teren

Vedere spre grădină Vedere

Renovat Stare

Caramida Structură

30 m2 Balcon/Terasă

Gaz Încălzire

Confort 1 Confort

Parcare proprie Parcare

Bun Transport public

Bucătarie deschisă

Existent Acces la grădină

1986 An construcție

Vh-004050 Újudvaron , csupán 10km-re Nagykanizsától 3969 m2-es telken 50 m2 hasznos alapterületű , felújított 2 szobás családi ház eladó!
Újudvar kiváló választás a családi házat keresők számára, hisz alig 10 perc alatt elérhető Nagykanizsa, ahol a főbb infrastrukturális szolgáltatások megtalálhatók. A községben megtalálhatóak az oktatási intézmények, vegyesbolt, orvosi rendelő és a posta. Buszmegálló 1 percre.
Az M7-es autópálya pár perc autóval, így Budapest, a Balaton, valamint Ausztria és a környező országok gyorsan elérhetőek. A hely kiváló sportolási és túrázási lehetőségeket biztosít.

Az ingatlan tégla építésű, cseréptetös, felújított. A lábazat és az északi oldal szigetelést kapott. Fűtését gázkonvektor és fa tüzelésű kandalló biztosítja. A nyílászárók cserélve lettek, redőnnyel rovar hallóval ellátottak. A vízvezetéket cserélték, a burkolatok, a szobák, a fürdőszoba, teljesen fel lett újítva.
Elosztását tekintve: 50m2 hasznos alapterület, előszoba, 2 szoba, étkező-konyha, spájz, fürdőszoba,terasz
Az ingatlan rendezett, parkosított található rajta még egy melléképület, fúrt kút biztosítja az öntözést.
A telek 3969m2, nagyságából adódóan, közel 70 db gyümölcsfa (megy-cseresznye, alma, körte, barack…) valamint bogyós gyümölcsök ( málna , ribizli, szeder..) valamint szőlő, gesztenye füge és diófa biztosítja a mindenkori vitaminellátást. A telek nagyságából, elhelyezkedéséből adódóan kiválóan alkalmas gazdálkodásra is, az udvar fenntartásához minden gép biztosított!

A telek alkalmas 2 ház, ikerház építésére is.

A hangulatos házakkal tűzdelt egykori szőlőhegy mára igazi üdülőterületté és családi házas övezetté vált, kifejezetten ajánlott a nyugalomra vágyók, illetve a természetet kedvelők számára., valamint olyanoknak, akik önálló gazdaságot szeretnének létrehozni.

A vásárláshoz a jelenleg aktuális családok otthonteremtésére vonatkozó összes támogatás és kedvezmény igénybe vehető (Falusi CSOK, babaváró, egyéb piaci és jelzálog hitelek)

Eladási irányár: 31,2 M Ft


Ha felkeltette érdeklődését, hívja irodánkat bizalommal, éljen ingyenes, személyre szabott hitelügyintézés szolgáltatásunkkal. Segítünk továbbá adásvételhez szükséges ügyvédi közreműködésben, energetikai tanúsítvány, valamint értékbecslés elkészítésében.

For English details please send us a message or an e-mail, thank you.
Orosz Ildikó

Orosz Ildikó
Agent de publicitate

Contactează-mă!

+36-30-785-Arată

Mai multe anunțuri

Agenție Imobiliară
GDN Rețea de agenții imobiliare - HázPont
+36 84 522 052

Trimite un mesaj

Sună-mă