Casa Familiala Vânzare Budapest XVI. Cartier - Szentmihályi Konrád Ferenc Uszoda

Vânzare Budapest XVI. kerület Casa Familiala
100 m2Suprafaţa 3 Camere
91 900 000 HUFPreţ
316541Identificare
Mai multe detalii

741 m2 Teren

Vedere spre grădină Vedere

Stare bună Stare

Caramida Structură

6 m2 Balcon/Terasă

Gaz Încălzire

Confort 1 Confort

Parcare proprie Parcare

Bun Transport public

Nu Bucătarie deschisă

Existent Acces la grădină

1963 An construcție

A XVI. kerület rákosszentmihályi részén megvételre kínálunk egy jó állapotú, tégla építésű, 100 m²-es családi házat, mely a hatalmas, 741 m²-es telken helyezkedik el.

Kertszeretőknek, természetkedvelőknek kivételesen ideális lehetőség! A telek táptalaja cserélve lett, jelenleg gyümölcsfák alakítják a hangulatot. A kialakított autóbeálló több gépkocsi biztonságos elhelyezését teszi lehetővé. A telken ásott kút is kialakításra került.

A 100 m²-es házon túl építésre került egy melléképület (mely akár szobaként önmagában ki is adható), illetve egy helység, amely eddig műhelyként volt használva. Továbbá a kert végében egy kis üvegház helyezkedik el, alatta pedig a pince található.

A 3 szobás ház bejárata az üvegtetős teraszról nyílik. A ház korszerű közművekkel rendelkezik. A két nagy, és egy kisebb szoba mellett külön étkező került kialakításra.

Bár a környezet igazán csendes, békés, a kiváló közlekedési lehetőségnek hamar eljuthatunk Budapest bármely részére. Busszal
az Örs vezér tere 10 perc alatt elérhető. Az M0-s, M3-as felhajtók egyaránt közel vannak, szupermarket, uszoda, iskola, óvoda, orvosi rendelő mind séta távolságra található.

Ha bármi kérdés felmerül, keressen bizalommal!

Sună-mă

Proprietăți similare

Becze Mercédesz

Becze Mercédesz
Agent de publicitate

Contactează-mă!

+36-30-275-Arată

Mai multe anunțuri

Agenție Imobiliară
GDN Rețea de agenții imobiliare - HázPont
+36 84 522 052