Locuinta (caramida) Vânzare Budapest XII. Cartier - Kiss János altábornagy utca

49 m2Suprafaţa 2 Camere
60 000 000 HUFPreţ
367936Identificare
Mai multe detalii

Vedere spre grădină Vedere

Renovat Stare

Caramida Structură

Gaz Încălzire

Confort 1 Confort

Pe stradă, în loc public Parcare

Etaj Demisol

Inexistent Lift

Excelent Transport public

Nu Bucătarie deschisă

Existent Acces la grădină

1940 An construcție

ELADÓ BUDA XII. KERÜLETÉBEN, FRISSEN FELÚJÍTOTT KERTKAPCSOLATOS LAKÁS!

Az ingatlan Budán, a XII. kerületben, Németvölgy egyik csendes utcájában található. A 105-ös busz, az 59-es és a 61-es villamos megállói 500 méteren belül találhatóak, így a város tömegközlekedési vérkeringésébe könnyedén be tudunk kapcsolódni. A mindennapi bevásárlásra a közelben lévő MOM Park és a Hegyvidéki Bevásárlóközpont kínál lehetőséget, ahol sportolásra is lehetőség van.

A közelben óvoda, iskola, játszóterek is megtalálhatóak. A természet kedvelőknek kiváló célpont lehet a Kis-Sváb-hegy vagy a Gesztenyés-kert, de a Normafa is percek alatt elérhető számtalan túraútvonallal.
Az 5 szintes, téglaépítésű sátortetős társasház az 1970-es években épült. A házban kb. 30 lakás található. Az épületet nyitott zöld kert veszi körbe. Az épület folyamatosan karban tartott, kívülről 10 cm-es szigeteléssel ellátott.

A 49 nm-es frissen felújított 2 szobás összkomfortos lakás a társasház földszinti szintje alatt található, 2 bejárattal rendelkezik, adottságainak köszönhetően jó választás lehet irodának, magánorvosi rendelőnek, de bérbe adásra is tökéletes. Az egyik bejárat a lépcsőház felől, a másik a kert oldaláról közelíthető meg. A rezsiköltség a támogatott keretbe belefér. A felújítás során a lakás alatt futó összes strang cső cserélve lett, új ablakokat szereltek be, kicserélték a teljes villamos hálózatot, mindenhol új burkolatok vannak. A lakáshoz tartozik saját tároló, az épület gondozott, közös kertjét a lakók szabadon használhatják.

Azonnal költözhető 1/1 tulajdon, per és tehermentes.
A ház előtti közterületen kényelmes és biztonságos lehetőség nyílik a parkolásra. A környék fizető övezet, de kerületi lakosok, éves díj megfizetése mellett, ingyen parkolhatnak.
Orosz Ildikó

Orosz Ildikó
Agent de publicitate

Contactează-mă!

+36-30-785-Arată

Mai multe anunțuri

Agenție Imobiliară
GDN Rețea de agenții imobiliare - HázPont
+36 84 522 052

Trimite un mesaj

Sună-mă

Proprietăți similare