Mezőgazdasági terület Eladó Siófok - Zöld övezetben

70 000 m2Alapterület 0 Szoba
1 382 045 000 FtÁr
323253Azonosító
További adatok

Tégla Szerkezet

El szeretne vonulni a városi forgalomtól és zajtól?
A siófoki pezsgő, turisztikai központtól pár kilométerre található egy rejtett, erdővel és dombokkal körülölelt több mint 70000nm-es Lovasmajor.
A birtok közepén található a dombtetőre épült a három szintes, körpanorámás kastélyszerű épület.
Az épület belső udvarában fedett parkolók állnak a gépkocsik rendelkezésére.
A belső térre is néz egy terasz. Az épület nappalijából nyíló hatalmas erkélyről a természet színes világában és a halastó csillogó vízfelületében gyönyörködhetünk.
A halastó saját természetes forrásból táplálkozik, mely ideális lakóhelyéül szolgál a tóban élő halaknak.
A birtok teljes mértékben önellátó, saját napelemmel, kúttal, víztisztító berendezéssel és szennyvíztisztítóval is rendelkezik.
A tornyos, körpanorámás otthon több generáció lakhatására, de akár exkluzív hotelként, vadász kastélyszállóként történő hasznosításra is kiválóan alkalmas.
Jelenleg az épület egy része lakott, a többi szerkezetkész állapotban várja új tulajdonosát: wellness részleg (medencével és szaunával), moziszoba, edzőterem, Nappali étkező konyha kialakítható 6-8 hálószoba.
A fűtésről egy a központi fűtésrendszerre kötött gyönyörű cserépkályha, további kényelem esetén padlófűtések gondoskodnak.
Klíma és riasztórendszer is működik a lakóházban.
A birtokon fedett szénatároló, gazdasági épület, a takarmány tárolására alkalmas padlás 16 boxos lovarda található, továbbá különálló épületben elhelyezkedő két apartman is a személyzet rendelkezésére áll. Ezt az épületet akár át is alakíthatja apartmanokká.

Irányár: 3,5 millió euro

Budapesti, vagy Siófok partközeli ingatlant beszámítunk!

A terület mellet szolárparkok is találhatók amelyek külön megállapodás tárgyát képezik, amely nem csak ennek az épületnek, hanem Siófok egy jelentős részének áramellátását is biztosítja.
A Lovasmajor körül további földterületek megvásárlására is van lehetőség.
Országh Eszter

Országh Eszter

Hívjon bizalommal

+36-30-648-mutasd!

További hirdetéseim

Ingatlaniroda
GDN Ingatlanhálózat - HázPont
+36 84 522 052

Küldjön üzenetet

Visszahívást kérek