Einfamilienhaus Verkauf Gomba - A természet lágy ölén

83 m2Wohnfläche 4 Zimmer
42 990 000 HUFKaufpreis
367748ID nummer
Weitere Informationen

2000 m2 Grundstück

Blick auf den Garten Ansicht

In gutem Zustand Zustand

Könnyűszerkezet Struktur

18 m2 Balkon/terrasse

Sonder Kessel Heizung

voller Komfort Komfort

Eigene Garage Parkplatz

Medium Öffentliche Verkehrsmittel

Amerikanische Küche

Es gibt Zugang zum garten

2012 Baujahr

Süden Orientierung

Megvételre kínálok egy 2000 m² telekre épült, nettó 83 m², bruttó 101 m², déli fekvésű, zajmentes helyen lévő, 4 szobás, könnyűszerkezetes családi házat.

A házat 2012-ben építették vasbeton alapra, jelenleg kifogástalan állapotban van. Körben műanyag nyílászárók vannak. Az épületre fa pórfödém került, a tetőre Bramac cserép héjazat. A falak 25 CENTIMÉTERES SZIGETELÉSSEL vannak ellátva, így a fűtésre felhasznált fa mennyisége is minimális. Az ingatlanban a jó hőmérsékletért egy VÍZTERES KANDALLÓ felel a nappaliban, onnan van radiátorokba vezetve a hő, de van hűtő-fűtő klíma is, illetve zöldmulcsos padlófűtés is ki lett alakítva, csak nincs kazánra kötve. A melegvízért villanybojler felel, de van NAPENERGIÁS VÍZMELEGÍTŐ a tetőn, csak nem lett bekötve. A víz közművesítése megoldható, de van egy bevizsgált fúrt kút. A háznak kettő emésztője is van. Mindent egybe véve ezért az árért, lehet egy MAJDNEM "ZÉRÓ REZSI" ingatlanja is akár, hiszen csak a villanyért kell fizetnie.

A házba a teraszon át jutunk be, a 10 m² előtér és tároló helyiségben találjuk magunk. Innen léphetünk be a 29 m²-es amerikai konyhás nappaliba, ahol találunk még egy kis tárolót. Innen jobbra a folyosóról nyílik a fürdő, egy WC, egy kisebb és 2 nagyobb, 12 m²-es szoba. A padlás beépíthető kb. 60%-ban, most csak tárolásra használják. A kertben még 2 tároló helyiséget találunk, egy szomszéddal közös szaletlit és boros pincét, illetve egy 2 autónak elég fedett beállót.

A szomszédok nagyon barátságosak, az ingatlan egy gyönyörű, csendes dombságban helyezkedik el, de kocsival 10 percen belül el lehet érni Mendét vagy Gombát is. Monorra az 513 és 514-es volánbusz járattal is el lehet jutni.

Tökéletes természet kedvelőknek vagy olyanoknak, akik szeretnének a városi élettől kicsit elszigetelődni.

INGYENES hitel tanácsadás! CSOK Ügy intézés!
BANKFÜGGETLEN hitelcentrumunk minden elérhető bank és hitelintézet ajánlatát versenyezteti az Ön kedvéért, ráadásul DÍJMENTESEN.
Önnek nincs más dolga, mint elbeszélgetni munkatársunkkal, aki a hallott információk alapján versenyre hívja a bankokat, hogy Ön hosszú távon is a legjobb konstrukciót kaphassa. A legjobb ajánlatokból végül Ön választhatja ki a nyertest.
Munkatársaink sokéves szakmai tapasztalattal várják Önt, előre egyeztetve akár a normál munkaidő után is.

Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, várom hívását, akár hétvégén is! Sz.L.
Orosz Ildikó

Orosz Ildikó
Inserent

Rufen Sie uns mit Vertrauen

+36-30-785- Zeig!

Andere eigene Anzeigen

Immobilienbüro
GDN Immobilien Netzwerk - HázPont
+36 84 522 052

Eine Nachricht schicken

Rufen Sie mich zurück

Ähnliche Immobilien