Wohnung (Panel) Verkauf Budapest XVI. bezirk - Bercsényi utca

80 m2Wohnfläche 2 + 2 Zimmer
83 990 000 HUFKaufpreis
365811ID nummer
Weitere Informationen

Hof Ansicht

Erneuert Zustand

Panel Struktur

Fernheizung Heizung

voller Komfort Komfort

Auf Gemeindeflächen Parkplatz

Etage 3

Es gibt nicht Aufzug

Ausgezeichnet Öffentliche Verkehrsmittel

Nein Amerikanische Küche

Es gibt nicht Zugang zum garten

1980 Baujahr

Gemeinsame Gebühren 24 600 HUF

Südwesten Orientierung

Csak nálunk!
XVI. kerületben Rákosszentmihályon eladó egy 80 nm-es 2+2 félszobás 3.emeleti lakás a méltán kedvelt Bercsényi utcában.
Az ingatlan jelenleg 2 egybe- és külön nyíló és 2 külön nyíló szobából áll (gyakorlatilag átalakítás nélkül külön nyílóvá tehető az összes 4 szoba.)
Kiváló elrendezés óriási nappali,tágas terek kényelmes étkezős ablakos konyha ,mely gépesítve benne van az árban. Ablakok műanyagok ALU rolóval felszereltek kilátás udvarra és kertesházakra. Az ingatlan 2017-ben lett felújítva. Fekvését tekintve is a legjobb hiszen a nappali és a konyha délnyugati-nyugati ,de a tájegységek minden irányában vannak ablakok.Szinte minden szoba francia erkélyes. Fürdő és wc külön helyiségben található, így elkerülhető az egymásra várakozás reggelente. Az árban benne vannak a beépített bútorok.
Ezen a zárt lakótelepi részen nagyon ritkán van eladó ingatlan. A 19 társasházból álló közösség 8 lakásos 4.emeletes épületei teljesen körbe kerített zárt telken helyezkedik el,amely parkosítva van és a gyerekes családok örömére szép közületi játszótéri eszközökkel felszerelt, valamint lakóközösség tovább bővítette trambulinnal,homokozó játékokkal,kismotorral. Itt biztonságban engedheti gyermekét a játszótérre,tiszta rendezett a növények gondozottak. A lakáshoz tartozik kb.5 nm tároló.

A panelházak 1980-ban épültek ,de folyamatosan karbantartottak és korszerűsítik. Ebben az évben is energetikai felújítás van folyamatban a ház fűtése és elektromos rendszere terén. Saját erőből indítva, kölcsön nélkül! A társasház jó vagyoni helyzetben van. Napelem és napkollektor telepítés folyik a tetőn, ami 2/3-os áram megtakarítást ígér jövőre, tehát a mostani közös költség ami jelenleg 24.600Ft/hó mérséklődni fog! A lakásban házközponti fűtés van radiátorokkal ,többi rezsije egyedi mérés alapján alakul fogyasztás szerint víz,villany. Jelenleg a teljes rezsi 40.000Ft

A lakásban házközponti fűtés mellett 2 db inverteres klíma is biztosítja a hideget és a meleget ami 2022-ben lett felszerelve. Az egyéb gépészet is rendben van lakáson belül.
Az ingatlan tehermentes 1/1-es tulajdon, kb.3 hónap a birtokbavétel.

Amennyiben felkeltette az érdeklődését az ingatlan ,jöjjön el nézze meg és tegyen ajánlatot.
I.V.
Országh Eszter

Országh Eszter
Inserent

Rufen Sie uns mit Vertrauen

+36-30-648- Zeig!

Andere eigene Anzeigen

Immobilienbüro
GDN Immobilien Netzwerk - HázPont
+36 84 522 052

Eine Nachricht schicken

Rufen Sie mich zurück

Ähnliche Immobilien